Video

JOCURILE FOAMEI REVOLTA DOWNLOAD

Author: Kale Vuramar
Country: Tunisia
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 20 January 2014
Pages: 431
PDF File Size: 16.2 Mb
ePub File Size: 14.55 Mb
ISBN: 518-8-95822-453-4
Downloads: 48735
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yozshujinn

Plantele pot fi otravite, la fel si apa. Districtul este acum declarat a fi de nelocuit. Din acest District reusesc sa evadeze Bonnie si Twill, cele doua femei care redescopera Districtul Gale Hawthorne este cel mai bun prieten al lui Katniss, care ajunge ca dupa Jocuri jocurile foamei revolta se indragosteasca de ea. Hrana jocurile foamei revolta apa pot fi greu de gasit. Katniss Everdeen Peeta Mellark.

Fata de Vulpe, un tribut foarte destept din primele Jocuri ale lui Katniss, provenea din Districtul 5. Ei se ataseaza foarte mult de invingatorii Jocurilor.

De aici vine Cecelia. Adus de la https: Acest District se ocupa cu fabricarea de lucruri luxoase pentru Capitoliu.

Peeta Jocurile foamei revolta este “baiatul cu painea”, al doilea tribut din Districtul De aici provin Glimmer, Marvel, Gloss si Cashmere. Industria in Districtul 4 este foaei, majoritatea locuitorilor avand experienta in utilizarea plaselor si a tridentelor, confectionarea carligelor si navoadelor de le zero, inot si identificarea vietuitoarelor marine comestibile.

Jocurile foamei Sfidarea Jocurile foamei revolta.

Jocurile foamei (trilogie) – Wikipedia

Arenele sunt in continua jocurile foamei revolta. De aici vine Rue, fetita care in prima carte o emotioneaza pe Katniss. Locuitorii acestuia nu duc lipsa banilor si se imbraca extravagant, locuind in vile si apartamente de lux. In Districtul 6 locuitorii se ocupa cu transporturile, desi cetatenilor de aici nu le prea plac calatoriile. De aici provin Cato, Clove, Enobaria si Brutus. Katniss Everdeen este personajul-narator al seriei.

Industria din Districtul 5 este puterea. Haymitch Abernathy este jocutile lui Katniss si al lui Peeta. Acestia nu trebuie sa participe la Jocurile Foamei, insa sunt foarte incantati de ele. Arenele sunt imprejmuite cu camere de filmat, la fel si plantele, jocurile foamei revolta ca spectatorii sa poata vedea fiecare detaliu.

In Districtul 11 principala preocupare a oamenilor este agricultura. Acesta este indragostit jocurile foamei revolta Katniss si ar face orice sa o tina in viata si fkamei o apere. Aceasta pasare pe jocurile foamei revolta Katniss o poarta ca brosa este principalul motiv pentru care micuta agricultoare o ajuta pe eroina.

Aceasta, desi are 12 ani, poate sa sara dintr-un copac in altul fara prea mult efort.

In Districtul doi sunt foamfi multe ocupatii: Aici a locuit Presedinta Alma Coin. Nici o editie a Jocurilor nu s-a petrecut intr-o arena asemanatoare cu cea din jocurile foamei revolta precedenta. Primrose Everdeen este sora lui Katniss. Ajunge sa fie capturat de Capitoliu. Industria in Districtul 13 este de arme nucleare.